Henk Pijpers

ABF Finance is uw partner voor Adviezen, Belastingzaken en Financiële dienstverlening.

Wij zijn het kleinere advieskantoor dat voor u de toegevoegde waarde wil leveren bij al uw financiële en belastingzaken door een persoonlijke begeleiding en advisering op maat. Hierbij geldt een grote betrokkenheid bij uw activiteiten en assisteren wij proactief bij uw privé- en organisatorische ontwikkelingen.

Vanuit ons kantoor te Heemstede werken wij met een Register Accountant en een financieel medewerkster.

Ervaring Henk Pijpers RA:
Als Register Accountant heb ik meer dan 30 jaren bij overheden en in het commerciële bedrijfsleven gewerkt als Rijksaccountant bij de Belastingdienst, Controller en Manager/Financieel Directeur in het Midden en Klein Bedrijf en in het beursgenoteerde bedrijfsleven. In de uitvoering van de diverse taken en functies heb ik telkens alle stadia doorlopen van de basiswerkzaamheden tot de eindverantwoordelijkheid van de eindproducten en organisatieafdelingen.

Deze ervaringen hebben mij kennis en inzicht geleverd om aandacht te kunnen hebben voor de financiële- en administratieve processen in formele en creatieve omgevingen en daarbij rekening te houden met een optimalisering van de bedrijfsprocessen met winst- en duurzaamheidskarakter.

Na een aantal jaren als financieel adviseur voor het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik een bredere basis gekozen om voor alle financiële- en belastingzaken de dienstverlening te bieden voor particulieren en bedrijven van eenmanszaak tot complexere organisaties.

Tarieven en samenwerking:
Wij zullen u graag ontvangen op ons kantoor aan de Cruquiusweg 1 te Heemstede of komen bij u langs voor een ontmoetingsgesprek om de samenwerking voor de behartiging van al uw financiële wensen en verwachtingen te bespreken.

Onze tarieven zijn voor doorlopende en periodiek terugkerende zaken op transparante maandbedragen gebaseerd en zullen bij projectgerichte ondersteuning op basis van de vooraf met u besproken prijsstelling worden uitgevoerd.

 

Linkedin Logo